Lees hier alles over het volgen van een uitgebreide React cursus; voor iedereen die op zoek is naar een agile front-end framework waarmee snel dynamische web apps gemaakt kunnen worden, is ReactJS misschien wel precies wat nodig is – laten we ontdekken wat het allemaal te bieden heeft met deze uitgebreide React cursus!

React cursus

Een React cursus biedt de vaardigheden die nodig zijn voor het maken van moderne webapplicaties met ReactJS. Of je nu ervaring hebt met het ontwikkelen van front-end sites of net begint met webontwikkeling, deze cursus biedt zowel theoretische kennis als hands-on oefeningen voor maximale leerefficiëntie.

Inleiding tot React

De eerste stap is een overzicht van React en de basis ervan, waarbij zowel de werking als wat de componenten ervan je kunnen bieden voor het bouwen van gebruikersinterfaces voor applicaties behandeld worden. Je zult kennis opdoen over de onderdelen van React en hun beste gebruik binnen toepassingen.

React componenten en JSX

pexels-pixabay-270360

Ontdek hoe je React-componenten maakt met behulp van JSX-renderingtechnologie en hoe je ze hiërarchisch rendert of props doorgeeft via propsets, terwijl je gebruikmaakt van states om dynamische gebruikersinteracties mogelijk te maken. We behandelen onderwerpen zoals hiërarchie van componenten, het doorgeven van propsets en het gebruik van toestanden voor stateloze interacties binnen React-componenten.

Dataflow en React Hooks

Krijg diepgaande kennis van dataflow binnen React en verken React Hooks – een uiterst veelzijdige functie die toestanden en andere React-functies mogelijk maakt in functionele componenten – voor het eerst in deze cursus. Met React Hooks heb je controle over complexe dataflow terwijl je herbruikbare hooks maakt binnen je applicatie.

Werken met externe gegevens

Doe kennis op over het integreren van externe gegevens in een React-app door het verkennen van API-ophaling, het beheren van asynchrone taken en het updaten van de gebruikersinterface met nieuw verkregen informatie.

React Router en Context

Ontdek hoe React kan helpen bij het navigeren en delen van gegevens tussen verschillende delen van een applicatie met React Router en React Context, die geavanceerde functies voor gegevensroutering en gegevensbeheer in React bieden. Je verwerft de vaardigheden die nodig zijn voor succesvol gegevensbeheer binnen React.

Waarom kiezen voor de React cursus van SpiralTrain?

 

  • Ervaren docenten: Onze docenten zijn professionals in React-ontwikkeling die je door elke fase van het leerproces leiden.
  • Aanpak met hands-on benadering: Bij https://www.spiraltrain.nl/ geloven we sterk in leren door te doen. Je krijgt volop de kans om de geleerde concepten toe te passen tijdens oefeningen en projecten.
  • Flexibiliteit: Onze klassikale cursussen en online trainingsopties geven je de mogelijkheid om te kiezen wat het beste bij jouw behoeften en schema past.
  • Certificering: Na het succesvol afronden van een cursus ontvang je een Certificaat van deelname dat een grote waarde kan toevoegen aan je professionele profiel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *