pexels-tranmautritam-326503

Zoals de meeste ondernemers inmiddels weten is het handig om het laten maken van een nieuwe website soms uit te besteden, of in ieder geval voor een gedeelte. Hoewel een professionele webdesigner vaak niet goedkoop is, bespaar je misschien op de lange termijn. Als je zelf aan de slag gaat dan loop je namelijk kans dat je er veel te veel tijd aan besteed, tijd die je waarschijnlijk beter had kunnen gebruiken om je te richten op andere activiteiten waar je wel goed in bent. Twijfel je nog tussen het laten maken van een website of het zelf gaan bouwen? Lees dan verder.

Waaraan voldoet een goede webdesigner?

Het zoeken naar een goede webdesigner schijnt nog niet eenvoudig te zijn, ondanks dat u voldoet keus heeft, vaak kent u ook wel iemand die ‘iets met websites doet’. Als u uw boterham moet verdienen met de nieuwe website ligt het natuurlijk een beetje anders, dan wilt u er zeker van zijn dat het allemaal professioneel gebeurt. Om het nog eens moeilijker te maken moet je in overleg met de webdesigner invullen hoe je de nieuwe website gaat optimaliseren voor de zoekmachines. Het kan ook handig zijn om hier nog een externe SEO specialist voor in te schakelen, dit kan ook achteraf maar dan is het vaak een stukje meer werk. 

Waar moet je nog meer op letten?

Eén van de belangrijkste aspecten bij het laten maken van een nieuwe website is het CMS dat u gebruikt. Dit staat voor content management systeem, het programma dat u gebruikt om de website te beheren. Hier zit u namelijk enigszins aan vast, u kunt wel overstappen maar dat kost waarschijnlijk weer veel tijd en moeite. Dat is natuurlijk niet de bedoeling als u deze werkzaamheden uitbesteed. We raden u aan om een webdesigner te werken die gebruikmaakt van een professioneel CMS of Magento bijvoorbeeld, dan weet u zeker dat u het voor de komende jaren goed geregeld heeft. Er zijn bovendien voldoende designers die u kunt inschakelen als de huidige niet voldoet, ook hier zit u dus niet aan vast.

Webdesigners vergelijken

U denk natuurlijk zo veel mogelijk, hoe kan ik besparen en wat kan ik zelf doen? In veel gevallen is het echter effectiever om je waardevolle tijd in het zoeken naar een echte webdesigner, zoals Webdesign Tilburg, te steken. 

In één keer meerdere website offertes aanvragen is ook niet meer zo moeilijk tegenwoordig. Er zijn diverse platformen waar je met het invullen van één eenvoudig formulier verschillende offertes ontvangt van webdesigners bij jouw uit de regio. Ontdek het vandaag zelf nog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *